Spoor van vervuiling door jongeren in Hank

Foto: Sander van Strien
18 augustus 2019, 19:32
Verlopen

HANK - In de nacht van zaterdag op zondag, rond 3.00 uur, heeft een groep jongeren rondgetrokken door Hank en hebben een spoor van vervuilingen achtergelaten. Dit is te lezen op de Facebookpagina 'Je komt uit Hank als...'

Op het parkeerterrein van ’t Uivernest ontaarde dit in het leeggooien van plastic vuilniszakken en het draaien van harde muziek. Daarnaast waren ook de bloembakken, die dienen als verkeersremmende maatregel in de Kerkstraat, doelwit. Op de bloembakken zijn hakenkruizen gezet en zijn de letters ACAB te lezen. Wat een belediging is tegen agenten.

Het is echter niet bekend of de jongeren die hebben huisgehouden op het parkeerterrein van ’t Uivernest ook verantwoordelijk zijn voor het bekladden van de bloembakken. Inwoners van Hank spreken zich op de Facebookpagina dan ook uit. Ze maken zich zorgen over het gebrek aan handhaving en snappen niet waarom inwoners van Hank hun afval zo vroeg aan de straat zetten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl