Opening nieuwe gebouw De Pomp 6 en 7 september

Foto: Jongerencentrum De Pomp
22 augustus 2019, 22:54
Verlopen

ALMKERK - Op vrijdag 6 en zaterdag 7 september is de officiële opening van de nieuwe zaal van Jongerencentrum De Pomp in Almkerk. Na maanden timmeren, zagen, schilderen en inrichten door vele vrijwilligers is het zover en kan deze nieuwe ruimte van bij 100 m2 in gebruik worden genomen.

De extra ruimte die het jongerencentrum krijgt is geen overbodige luxe. Sinds de verhuizing in 2013 is het bezoekersaantal van De Pomp flink gestegen. Wekelijks bezoeken vele jongeren uit de wijde omgeving het gebouw aan de Sportlaan in Almkerk. Met deze nieuwe zaal ontstaan er tal van nieuwe mogelijkheden en is er natuurlijk veel meer ruimte voor de jeugd uit de regio. Ook is er is een nieuw terras aangelegd en is de buitenruimte opgeknapt.

Vrijdagavond om 20.00 uur zal de officiële openingshandeling worden verricht door Bram Reebergen, directeur van Youth for Christ Nederland. Iedereen, jong en oud is uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Aansluitend is er voor alle aanwezigen een gezellige borrel. Op zaterdag is er speciaal voor alle jongeren een spectaculair openingsprogramma. Verzamelen is vanaf 18.00 uur op een geheime locatie die via social media bekend gemaakt zal worden. Het adres van De Pomp is Sportlaan 3A in Almkerk. Kijk ook op de website www.depomp.com.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl