60-jarig bestaan feestweek Drongelen

Foto: ST. feestweek Drongelen
30 augustus 2019, 14:24
Verlopen

DRONGELEN - Op dinsdag 10 september bestaat Stichting Dorpsbelangen Drongelen 60 jaar en organiseert daarom een feestweek.

Om 19.30 uur zal wethouder van Oosten de feestweek officieel openen waarna de tentoonstelling over het 60-jarige bestaan van de stichting te bekijken is. Op woensdag 11 september start om 14.00 uur de kindermiddag met een goochelshow en aansluitende roofvogelshow.

Donderdagavond 12 september staat in het teken van een pubquiz in De Oude School. Een team mag uit maximaal 6 personen bestaan. Vrijdag 13 september krijgt een muzikale invulling met de bandavond die inmiddels niet meer weg te denken is. De feestweek zal op zaterdag 14 september worden afgesloten met een dorpsbrunch vanaf 12.00 uur en de grote feestavond vanaf 20.30 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl