Uitbreiding van De Pomp wordt vrijdag officieel geopend

Foto: Archief
4 september 2019, 17:17
Verlopen

ALMKERK - Vrijdag 6 september zal de uitbreiding van christelijk jongerencentrum De Pomp in Almkerk officieel worden geopend.

De officiële opening zal worden gedaan door de directeur van Youth for Christ-Nederland, Bram Rebergen. Het gebouw aan de Sportlaan werd te klein en was aan een uitbreiding toe. In een weekend zijn er gemiddeld ongeveer vijftig jongeren aanwezig bij activiteiten. Ze komen uit heel Altena, maar ook uit Gorinchem en Waalwijk.

Sinds 2015 is er een permanente groei waarneembaar. Er ontstond behoefte aan een ruimte om in alle rust een gesprek te hebben. Dat is opgelost met een nieuwe zaal van 80 vierkante meter. Met daarin een aantal zithoekjes. De Pomp is vooral gericht op jongeren in de leeftijd van 12 tot 25 jaar. Elke zaterdagavond is het centrum geopend waar dan tal van activiteiten worden georganiseerd.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl