53e editie Jaarmarkt Giessen oftewel ‘Giessense Mért’

Foto: Archief
7 september 2019, 00:00
Verlopen

GIESSEN - De jaarmarkt in Giessen behoeft na 52 eerdere edities weinig introductie. De 'Giessense Mért' wordt dit jaar voor de 53e keer gehouden op donderdag 12, vrijdag 13 en zaterdag 14 september. Tijdens de jaarmarkt, die uit circa 140 kramen bestaat, worden er tal van activiteiten georganiseerd.

Zo is er onder andere een kermis, een hardloopronde en een wielerronde. Op donderdagavond 12 september om 19.00 uur zal de jaarmarkt geopend worden door niemand minder dan de lokale break dance groep ‘Break Squad’. Bekend van de finale van Hollands Got Talent. Al voorafgaand om 18.30 start het hardlopen voor de jeugd. De senioren lopen om 20.00 uur.

Op vrijdag 13 september is er de hele dag een warenmarkt en vanaf 17.30 uur gaat de dikke bandenrace van start. Om 18.00 uur wordt de 35e ronde van Giessen verreden. Op zaterdag is er de rommelmarkt van 8.00 tot 12.00 uur, de warenmarkt en bekijk je de oude ambachten. Meer info op www.jaarmarkt-giessen.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl