Vragen omtrent mogelijk stralingsgevaar 5G-netwerk

Foto: Gemeente.nu
7 september 2019, 13:18
Verlopen

ALTENA - De Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) speelt een actieve rol in de uitrol van het 5G-netwerk. Stichting StralingsArmNederland zet hier vraagtekens bij en stelde vragen hieromtrent aan de gemeente Altena.

De gemeente Altena werkt op dit moment aan het plan van aanpak integraal veiligheidsbeleid. Een startnotitie is hier inmiddels voor opgesteld. In het veiligheidsbeleid stelt de gemeenteraad de lokale veiligheidsprioriteiten voor de komende jaren vast.

De diverse thema’s zijn; Buurt en Veiligheid, Zorg en Veiligheid, Jeugd en Veiligheid, Ondermijning, Openbare orde en Fysieke veiligheid. Binnen deze aandachtsgebieden zal het veiligheidsbeleid verder worden uitgewerkt. Ook de eventuele gezondheidsrisico’s van het 5G-netwerk worden hierbij onderzocht.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl