WSV de Vrijbuiters nemen deel aan de Loetboswandeltocht

Foto: WSV Kinderdijk
16 september 2019, 19:47
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op zaterdag 21 september wandelen de deelnemers van wandelsportvereniging de Vrijbuiters de Loetbostocht in Krimpen aan de Lek.

Het Loetbos is genoemd naar het riviertje ‘De Loet’. Een aangelegd polderbos met stiltegebieden voor zoogdieren en vogels. De Loet heeft twee rivierarmen met daartussen een aantal eilandjes. In dit bos treft men naast de vele flora en fauna, 175 verschillende vogelsoorten, en kleine roofdieren aan.

Er zijn mooie tochten uitgezet voor de deelnemers van 15, 20 en 30 kilometer. Men vertrekt om 7.00 uur vanaf de BuBeClu te Wijk en Aalburg. Lijkt het u ook leuk om deel te nemen aan dergelijke wandeltochten? Neemt u dan contact op met de wandelsportvereniging via het e-mailadres devrijbuiters@live.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl