Bijna 27.500 bezoekers Biesbosch MuseumEiland

Foto: Archief
26 november 2020, 20:05
Verlopen

WERKENDAM - In de periode van januari tot oktober heeft het Biesbosch MuseumEiland in Werkendam bijna 27.500 bezoekers gehad.

Het museum is vanwege de coronamaatregelen maandenlang gesloten geweest. De directie noemt die cijfers dan ook ‘redelijk goed’. De afgelopen jaren schommelde het jaarlijkse bezoekersaantal van het Biesboschmuseum tussen de 53.000 en 58.000. Vanwege de coronamaatregelen werd de capaciteit van de rondvaartboten wel verlaagd van 45 naar 20 personen.

Omdat het museum tijdelijk gesloten is geweest, wordt de tentoonstelling Biesbosch 75 jaar Bevrijd verlengd tot mei. Aan de crossingstocht, die gedeeltelijk overeenkomt met de route die de liniecrossers tijdens de Tweede Wereldoorlog maakten, hebben al ruim 160 mensen deelgenomen. Ook die activiteit kan tot en met mei volgend jaar worden geboekt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl