Politie onderzoekt beelden van dierenmishandeling

Foto: Politie
27 november 2020, 21:07
Verlopen

ALTENA - Nadat diverse video's online verschenen over dierenmishandeling, vermoedelijk gepleegd in de gemeente Altena, is de politie een onderzoek gestart met hoge prioriteit.

Op de beelden is te zien hoe een kat hardhandig aan zijn staart in een sloot gegooid is. In een ander filmpje op social media schoppen jongeren een egel in een put. Een woordvoerder van de politie bevestigde het vermoeden dat de beelden in de gemeente Altena zijn gemaakt.

Mogelijk zijn er nog meer video’s van dierenmishandeling in omloop. De politie heeft de zaak met hoge prioriteit opgenomen. “Het is vooral zaak om niet voor eigen rechter te spelen. Een oproep op Facebook om de verdachten op te sporen is niet wenselijk”, zo laat de woordvoerder weten. Als u informatie over de mishandelingen heeft, kunt u contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl