Wandelen door het kasteel in kerstsfeer

Foto: Kasteel Dussen
9 december 2020, 19:25
Verlopen

DUSSEN - Met de kinderen even iets anders? Een heel ander avondwandelingetje maken? Dat kan op vrijdag 18 en zaterdag 19 december in kasteel Dussen.

Op eigen gelegenheid, al slenterend van het ene vertrek naar het andere, in het schijnsel van de kaarsen het kasteel in kerstsfeer beleven. Een bijzonder begin van de kerstvakantie in een bijzonder jaar. Vanaf 18.30 tot 20.00 uur kan elke 10 minuten worden gestart met een rondwandeling. Maar alleen als van te voren is gereserveerd, door online het formulier, met tijdslot, in te vullen op www.kasteel-dussen.nl.

De entree is € 2,50 p.p. Ter plaatse in het kasteel voldoen, pinnen is mogelijk. De gids en vrijwilligers van SVKD zijn aanwezig. Dit voor vragen over de geschiedenis en de bewoners van het kasteel en om het bezoek zo aangenaam en veilig mogelijk te maken.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl