Ga coronaproof op kerstwandeling in Sleeuwijk

Foto: Pixabay
18 december 2020, 15:52
Verlopen

SLEEUWIJK - Het is bijna Kerst. Dit jaar wel wat anders dan andere jaren. Geen grote familiefeestjes, herdertjestocht of stampvolle kerkdiensten.

Daarom is er iets anders bedacht. Maak samen met ouders, opa en oma, broer of zus deze keer een kerstwandeling door Sleeuwijk. Van 19 tot 27 december hangen op verschillende plekken in Sleeuwijk QR-codes voor huizen en de kerken. Te herkennen aan de sterren. Bij iedere QR-code krijg je via je mobiel een filmpje te zien van een eigentijdse variant van het kerstverhaal.

Onder iedere QR-code hangt een opdracht om tijdens de wandeling te bespreken of uit te voeren. Op de plattegrond kun je zien hoe je de wandeling moet lopen, print deze uit of maak er een foto van. De route start bij de Ontmoetingskerk en eindigt bij de Hervormde Kerk. Wat heb je nodig voor elke deelnemer: een elektrisch waxinelichtje en wegwerpbekertje, lampionnetje of lampje, een stuk fruit, een traktatie en iets lekkers.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl