Girls on power voor stichting Kika!

Foto: Aangeleverd
8 maart 2021, 15:31
Verlopen

ALMKERK - Stel je voor, je krijgt ineens de diagnose kanker en dan? Lilian (17) uit Almkerk kreeg te horen dat ze de ziekte van Hodgkin had. Achterom kijken doet ze niet en daarom is ze samen met haar vriendinnen en haar vriend Stef een actie gestart.

“We vinden dat kinderen een onbezorgde jeugd moeten hebben, daarom zet ik me met mijn vriendinnen en vriend in om zoveel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker.” Op 6 juni gaat de club vrienden op pad om een rit te rijden door heel Nederland met als eindbestemming het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. “We gaan de kinderen die nu in het ziekenhuis liggen begroeten om ze een hart onder de riem te steken.”

Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Door corona is het niet mogelijk om acties op te zetten zoals gebruikelijk. “We hebben geen tegenprestatie en hopen dat mensen gewoon doneren. Misschien halen we onderweg ook nog wel wat op? Met de actiesticker op de auto is het doel duidelijk, ‘gewoon lekker doneren’, we gaan ervoor!” De vriendengroep uit Altena is vastberaden, corona of niet: “Corona gaat ons niet tegenhouden en zeker ook kanker niet bij kinderen.” Doneren kan op het rekeningnummer NL54RABO0305771213 t.n.v. Kika doneeractie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl