Inloopavond verkeersoverlast Sleeuwijk

Foto: Gemeente Altena
30 oktober 2021, 12:51
Verlopen

SLEEUWIJK - Binnenkort start de gemeente met onderhoudswerkzaamheden aan de Jan Spieringweg, het Zandpad en ’t Zand in Sleeuwijk. Graag nodigt de gemeente u uit voor een inloopavond om het ontwerp met u te delen.

Om verkeersoverlast op en rond de Jan Spieringweg, het Zandpad en ‘t Zand in Sleeuwijk tegen te gaan, worden er binnenkort verkeerskundige maatregelen genomen. Er wordt te hard gereden en er is een aantal onveilige oversteekpunten voor fietsers. Gelijktijdig met het asfaltonderhoud wil de gemeente deze problemen aanpakken. Dit door op het traject een aantal verkeersplateau’s te plaatsen, de kruising Zandpad met ’t Zand opnieuw in te richten en een aantal andere maatregelen uit te voeren.

Graag licht men de plannen aan u toe en men is benieuwd naar uw mening. U bent welkom om binnen te lopen op maandag 8 november tussen 19.00 uur en 20.30 uur in Dorpshuis de Bolderik in Sleeuwijk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl