Prof. Mr. Pieter van Vollenhoven op ontdekking in de Biesbosch

Foto: Thomas van der Es
7 augustus 2018, 09:40
Verlopen

WERKENDAM - Vrijdag 10 augustus zendt omroep Max op NPO 2 de vijfde aflevering uit van de serie: Professors op Pad uit.

In  deze aflevering neemt prof. mr. Pieter van Vollenhoven, samen met zijn collega en goede vriend prof. dr. Joop Schaminée, de kijker mee op een boeiende ontdekkingsreis in de prachtige zoetwatergetijden natuur van de Biesbosch. Samen met boswachter Thomas van der Es van Staatsbosbeheer wandelen ze over laarzenpaden in de Noordwaard, bezoeken ze het visarend nest en gaan ze met een elektrisch fluisterbootje op beversafari in de Sliedrechtse Biesbosch.

De serie is te zien op vrijdag 10 augustus om 21.15 op NPO 2.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl