Veel werkzaamheden verricht tijdens NL-doet in Altena

Foto: Sander van Strien
17 maart 2019, 10:46
Verlopen

ALTENA - Ieder jaar kun je tijdens NL-doet de handen uit de mouwen steken. Bij tal van verenigingen, stichtingen, zorginstellingen en sportverenigingen kunnen ze vrijwilligers gebruiken voor klusjes waar het vaste personeel of de huidige vrijwilligers niet aan toe komen.

Ook in Altena waren veel klussen aangemeld op de website van NL-doet. Te veel klussen om allemaal langs te gaan, maar een aantal waren zeker een bezoekje waard. Altena TV ging langs in Babyloniënbroek, Rijswijk en Oudendijk.

Vrijwiligers zijn onmisbaar, want ook vrijdag en zaterdag is maar weer gebleken hoe waardevol het werk is wat er gedaan wordt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl