Koninklijke Onderscheidingen in de gemeente Woudrichem

Foto: Archief
26 april 2018, 14:05
Verlopen

WOUDRICHEM - Burgemeester Noordergraaf van Woudrichem reikte donderdag 26 april de Koninklijke Onderscheidingen bij de inwoners thuis uit. Vanaf 12.00 uur was er een receptie voor alle gedecoreerden, vrienden en familie.

In totaal werden er 6 inwoners onderscheiden. Dit waren Jan Pullen uit Rijswijk, Margriet van Tilborg uit Andel, Jos Korthout uit Woudrichem, Jan van Giessen uit Giessen, Riekske Kant-Baks uit Rijswijk en Martin Vink uit Uitwijk.

Alle gedecoreerden zetten zich al jarenlang vrijwillig in voor meerdere verenigingen en stichtingen binnen de gemeente Woudrichem.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl