Opnieuw Motorcross Almkerk voor Roparun

Foto: Altena TV
11 juli 2018, 20:49
Verlopen

ALMKERK - Tijd om je voor te bereiden voor een Almkerkse traditie. Op zaterdag 15 september organiseert Crossteam Almkerk wederom een wedstrijd tellend voor de West Brabant Cup op de welbekende harde kleibaan naast Iveco Schouten in Almkerk.

Ook dit jaar is de opbrengst voor een goed doel en de organisatie houdt het in de regio voor Roparun Team Almkerk. Vorig jaar ging de opbrengst nog naar de actie van poppodium Xinix in Nieuwendijk. Als afsluiter van de dag staat Rockcoverband Arie ’s avonds in de feesttent.

Overdag is er voldoende te eten en drinken op het terras bij de feesttent en met een springkussen voor de kleine kids is er voor ieder wat wils. Je bent van harte welkom op 15 september op het terrein bij Iveco Schouten in Almkerk. Deze dag start om 08:30 en duurt tot 22:00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl