Bestuurder snorfiets alsnog overleden na zware val

Foto: Archief
6 augustus 2018, 19:42
Verlopen

ALMKERK - Afgelopen zaterdag is de bestuurder van een snorfiets, die op 23 juli ernstig gewond raakte bij een ongeval op de Provincialeweg Zuid in Almkerk, alsnog overleden. Het gaat om een 56-jarige man uit Raamsdonksveer.

De man reed op maandagmiddag 23 juli rond 16.30 uur op zijn snorfiets. Hij kwam van rechts op de kruising, maar door de dichte bossen en struiken langs de weg, was hij waarschijnlijk niet goed te zien voor de automobiliste. Er ontstond een aanrijding met de personenauto, die werd bestuurd door een 24-jarige vrouw uit Rijswijk waarbij de bestuurder van de snorfiets ernstig gewond raakte.

Een traumahelikopter werd opgeroepen om te assisteren bij het ongeluk. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht per ambulance waar hij dus afgelopen zaterdag overleed.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl