Ruilochtend ‘KrijgdeKleertjes’ in Woudrichem

Foto: Regio Woudrichem
15 augustus 2018, 11:17
Verlopen

WOUDRICHEM - Ruil je te kleine kinderkleding voor mooie tweedehands kinderkleding in maat 50-140. 'KrijgdeKleertjes Woudrichem' organiseert kleinschalige ruilochtenden voor baby- en kinderkleding. Een duurzaam initiatief, voor en door ouders.

Op de ruilochtenden kun je te kleine, maar nog mooie kleding in de maten 50-140 omruilen voor leuke, mooie kleding in een maatje groter. Er is al een hele mooie voorraad, dus er zit vast iets voor je bij. Alleen kleding ruilen die nog echt in goede staat is. 

Zoek je kleding dus zorgvuldig uit en neem deze gewassen en opgevouwen mee. Je mag maximaal een grote boodschappen tas vol ruilen. Maar minder mag natuurlijk ook, net als kleding doneren. De eerst volgende ‘KrijgdeKleertjes’ is op woensdag 12 september van 09.00 tot 11.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl