Bijeenkomst over de dementievriendelijke gemeente

Foto: Pixabay
19 oktober 2018, 07:24
Verlopen

ALMKERK - Op woensdagavond 31 oktober 2018 houden de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem een bijeenkomst over de dementievriendelijke gemeente.

De avond vindt plaats in Golfpark de Almkreek, Hoekje 7b te Almkerk en duurt van 19.30 uur tot 21.30 uur. Inlopen kan vanaf 19.00 uur. De avond is bedoeld voor mantelzorgers, ondernemers, vrijwilligers en natuurlijk voor alle inwoners van Altena die belangstelling hebben voor dit onderwerp.

Tijdens de avond wordt in groepjes gediscussieerd over verschillende thema’s die samenhangen met dementie: hoe om te gaan met mensen met beginnende dementie, welke kennis hebben we in Altena om dementievriendelijk samen te leven, hoe betrekken we jongeren en ondernemers bij dit thema, zijn er taboes? Voor meer informatie over de avond kunt u terecht bij de gemeente Woudrichem via tel. 0183 3081 00.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl