Gemeente Werkendam gaat groen vervangen

Foto: Griffioen
23 oktober 2018, 11:36
Verlopen

WERKENDAM - Dit najaar vervangt de gemeente Werkendam op een aantal plekken het groen. Dit zal gebeuren op plaatsen waar de planten de droge zomer niet overleefd hebben of waar de beplanting verouderd is.

Waar dat mogelijk is wordt de beplanting omgevormd tot gazon. Gazon geeft een meer open structuur en geeft een ruimtelijke werking in de omgeving. Ook op plekken waar het onkruid niet meer te bestrijden is kiest de gemeente voor gazon. Er worden soorten aangepland welke beter tegen de droogte kunnen.

De werkzaamheden starten eind oktober, waar nodig zal ook gelijk de grond worden verbeterd. Vanaf eind november zal de nieuwe beplanting worden aangebracht. Ziet u medewerkers van de gemeente Werkendam in uw straat met een grondverzetmachine? Stel dan gerust vragen aan de voorman wat er gaat gebeuren.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl