Landen Food Festival Andel

Foto: Freeimages
2 februari 2019, 08:13
Verlopen

ANDEL - Heb jij zin in een smakelijke ontdekkingsreis voor je smaakpapillen? Neem dan plaats aan tafel bij het Landen Food Festival in Andel! Dit wordt gehouden op 9 februari.

Tijdens dit festival kun je op verschillende plekken genieten van diverse keukens. Ook zijn er heerlijke producten te koop om mee naar huis te nemen. Van Oostenrijkse apfelstrudel tot Spaanse tapas. Geniet van heerlijk eten, gezelligheid en muziek. Of je nu alleen, met vrienden, een familielid of een verre kennis komt, het belooft een sfeervolle en speciale middag te worden.

Wees welkom op zaterdag 9 februari tussen 15.00 en 20.00 uur. Er is een vrije inloop in de Zijhof aan de Julianastraat 24 te Andel. De kosten? Vanaf € 5,- kan een strippenkaart worden gekocht waarmee betaald kan worden voor de verschillende gerechten. Voor meer informatie kijk je op de evenement pagina op Facebook onder ‘Landen FOOD Festival Andel’.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl