Niels weer een druppel dichter bij de dolfijnen

Foto: Theatergroep YrroS!
4 maart 2019, 18:19
Verlopen

SLEEUWIJK - Niels van der Giessen uit Sleeuwijk lijdt aan het Pitt Hopkinssyndroom. Door middel van dolfijntherapie kan Niels nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Om dat te realiseren is er veel geld nodig.

In Sleeuwijk en omstreken is al een aantal mooie acties gehouden. Vrijdag 1 maart speelden de spelers van Generaal Pardon! een benefietoptreden improvisatietheater in Het Trefpunt in Sleeuwijk. Er werd met veel energie gespeeld met input vanuit het publiek. Zo werd er een ballade gezongen over het meest verschrikkelijke cadeau dat een van de bezoekers ooit voor zijn verjaardag had gekregen: een tuinkabouter.

De troubadour zong over een kwakzalver, ondersteund door schitterend spel van 3 spelers. De spelers zongen een geïmproviseerd lied over Niels terwijl de dolfijnengieter rond ging. Daarmee werd een mooi bedrag van ruim € 530,- opgehaald. En zo is Niels aardig op weg naar Curaçao. Heeft u de avond gemist? Zou u ook lekker met rozen willen gooien? Er is deze maand nog een kans om de spelers van Generaal Pardon! te zien spelen. Dit maal in de vorm van een battle, een onderlinge wedstrijd. Hierbij zijn rechters aanwezig om de boel in de hand te houden. Generaal Pardon! speelt op 28 maart in de Jager in Giessen. Kaarten kunnen gereserveerd worden via www.yrrostheater.com.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl