Tweede Woerkumer Streekbieren Proeverij

Foto: Facebook Woerkumer Bier
24 juni 2019, 22:34
Verlopen

WOUDRICHEM - Op 14 september staat voor de tweede maal de ‘Woerkumer Streekbieren Proeverij’ gepland met medewerking van professionele- én amateur bierbrouwers uit de directe omgeving van het Land van Altena.

Er zullen meer dan 50 verschillende ambachtelijke bieren van minimaal 4 streekbrouwers te proeven zijn. Daarnaast heerlijke en stoere hapjes van de lokale horeca, gezellige muziek en ook lezingen over de rijke biergeschiedenis van het stadje Woudrichem. Voor kinderen zijn er diverse activiteiten en er is een infomart over diverse duurzame projecten waar het Woerkumer Bier bij betrokken is.

De entree is gratis en iedereen is welkom. Je bent op zaterdag 14 september van 15.00 tot 21.30 uur van harte welkom op het Arsenaal in Woudrichem. De organisatie is in handen van Woerkumer Bier en Altena Bier.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl