Informatieavond ‘Mijn huis op maat’ voor langer thuiswonen

Foto: Facebook Mijn Huis Op Maat
6 augustus 2019, 22:59
Verlopen

ALMKERK - Op woensdag 11 september organiseert de gemeente Altena in samenwerking met Trema Welzijn en Rabobank Altena/Bommelerwaard een informatieavond over ‘Mijn huis op maat’. U krijgt dan van alles te horen over een leven lang veilig én comfortabel wonen.

Het is tegenwoordig steeds makkelijker om uw woning comfortabel en veilig te maken. Daarbij is er meer mogelijk dan u denkt: van slimme handigheidjes tot meer ingrijpende veranderingen. En dat is nodig, omdat we steeds langer thuis blijven wonen in Nederland. Tijdens de informatieavond op 11 september krijgt u een presentatie te zien over welke mogelijkheden u in uw woning heeft. Waar kunt u op letten? En waar kunt u nu al rekening mee houden? Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen. Ook kunt u na afloop allerlei handigheidjes en technische snufjes bekijken.

Om een gratis advies op maat te geven, zijn er in de gemeente Altena vrijwillige woonadviseurs. U kunt hen vragen om langs te komen voor een huisbezoek. Samen loopt u door uw woning en krijgt u een persoonlijk woonadvies met daarin de verbeterpunten van uw woning.

De bijeenkomst vindt plaats op 11 september van 19.30 – 21. 00 uur in Het Verlaat aan Het Verlaat 1 in Almkerk. De inloop is vanaf 19.15 uur. Geïnteresseerden zijn van harte welkom hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden is niet nodig.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl