De ‘Sterkste man van Altena’ komt uit België

Foto: Riko 't Gilde
1 september 2019, 16:09
Verlopen

ANDEL - Op het dorpsplein van Andel vond zaterdag 31 augustus een krachtmeting plaats met de vraag 'Wie is de sterkste man van Altena?'

Op diverse onderdelen gingen de deelnemers een krachtstrijd aan met elkaar om uiteindelijk de titel ‘Sterkste man van Altena’ in de wacht te slepen. De winst ging naar Michael Grare, die niet uit Altena komt maar woonachtig is in België.

Na een ronde langs de 6 onderdelen waaronder het ‘Wheel of Pain’ en de ‘Farmer Walk’ werden de mannen geenszins gehinderd door de hitte. De organisatie kijkt terug op weer een geslaagde editie van het evenement. De tweede plaats werd ingenomen door Toby Brouwer. De derde plaats werd eveneens door een Belg op zijn naam geschreven, Bacq Thibault.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl