Open dag in de Biesbosch ter ere van 120 jaar Staatsbosbeheer

Foto: Sander van Strien
7 september 2019, 22:31
Verlopen

WERKENDAM - Staatsbosbeheer bestaat 120 jaar en om dit te vieren werd op zaterdag 7 september een open dag gehouden in de Biesbosch.

Staatsbosbeheer beschermt en ontwikkelt sinds 1899 het kenmerkende groene erfgoed van Nederland. De organisatie is er op gericht dat huidige en toekomstige generaties de vele belangrijke waarden van natuur kunnen beleven, in balans met het duurzaam benutten van onze gebieden met de samenleving. Dit doet men met 1270 medewerkers en ruim 7000 vrijwilligers.

Tijdens de speciale open dag op zaterdag 7 september was er een speciaal programma met kinderactiviteiten, een wandeling, dierensporen zoeken en je kon ontdekken hoe dood doet leven. Dit uiteraard met een feestelijk tintje.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl