Fons Naterop voorzitter Stichting Hospice Altena

Foto: Archief
13 mei 2022, 18:05
Verlopen

SLEEUWIJK - Oud-burgemeester van de voormalige gemeente Aalburg, Fons Naterop, is voorzitter geworden van Stichting Hospice Altena.

Ruim 10 jaar was Fons Naterop burgemeester van de gemeente Aalburg. Hij staat bekend als een betrokken bestuurder die graag vleugels geeft aan burgerinitiatieven. Naterop hoefde niet lang na te denken op de vraag of hij voorzitter wilde worden. De mensen die met dit initiatief bezig zijn doen het vanuit hun hart en de gemeenschap omarmt de plannen, zo verklaart Naterop in de nieuwsbrief van Stichting Hospice Altena. Ook de kerkelijke gezindten staan ervoor open en de gemeente heeft vanaf het begin meegedacht. De financiering rondkrijgen is nu de grootste uitdaging.

Naterop is sinds februari 2020 aan het werk als waarnemend burgemeester van het Zeeuwse Kapelle. Hij is woonachtig in Babyloniënbroek. Hospice Altena wordt gevestigd in Sleeuwijk aan de Vlietstraat wil medio 2023 de deuren gaan openen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl