14e nieuwjaarsduik in Wijk en Aalburg

Foto: Altena TV
16 december 2018, 13:42
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Er kan inmiddels wel gesproken worden van een traditie, want op 1 januari 2019 wordt er in Wijk en Aalburg voor de 14e keer een echte serieuze nieuwjaarsduik georganiseerd.

Volgens de organisatie is dit het snelste evenement wat er in de gemeente Altena georganiseerd wordt. Zoals de laatste jaren gebruikelijk is wordt ook deze 14e duik weer door de bekende soep- en worstfabrikant als serieuze duik aangemerkt, wat betekend dat deze fabrikant weer garant zal staan voor de erwtensoep en natuurlijk de bekende oranje mutsen tegen de koude oortjes. De veiligheid wordt in de gaten gehouden door Van Rijswijk Divers, de E.H.B.O. en de boot met Tridenters. Dus mensen aarzel niet en geef je op. Maak er met zijn allen een mooie duik van.

Meedoen kost niets en je krijgt hiervoor een muts en oorkonde en gratis soep, dus wat wil je nog meer. Tijdstip van de duik is om 14.30 uur. Deelnemers dienen echter wel al om 14.00 uur aanwezig te zijn in de kantine van NOAD’32 alwaar men zich kan inschrijven en omkleden, voor de veiligheid van de deelnemers is het raadzaam om oude of waterschoenen te dragen. Opgeven is wel zeer gewenst via bibberduik@live.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl