Volg de cursus Digisterker in De Werf in Woudrichem

Foto: Pixabay
7 januari 2019, 20:28
Verlopen

WOUDRICHEM - De cursus Digisterker is een samenwerking tussen SeniorWeb Land van Heusden en Altena en de Bibliotheek CultuurPuntAltena. De cursus vindt plaats op De Werf in Woudrichem en is gratis.

In de cursus Digisterker leer je o.a. hoe je digitaal een afspraak maakt met de gemeente Altena, hoe je toegang krijgt tot een DigiD, de sites van het UWV en de Belastingdienst. De cursus Digisterker helpt je op weg.

Wil je meer weten of aanmelden? Stuur dan een e-mail naar digitaalhuis@bibliotheekaltena.nl. Wil je bij de aanmelding je naam, e-mailadres en telefoonnummer vermelden? De eerstvolgende cursusdata zijn: Woensdagmorgen 30 januari deel 1, woensdagmorgen 6 februari deel 2, woensdagmorgen 13 februari deel 3 en woensdagmorgen 20 februari deel 4 + certificaatuitreiking. De cursus start telkens om 10.00 en eindigt om 12.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl