Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein zoekt vrijwilligers

Foto: Archief
26 januari 2019, 06:31
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein in Wijk en Aalburg, is een activiteitencentrum waar cliënten dagelijks naar toe kunnen komen voor een kopje koffie maar ook om iets te doen.

Op dit moment is men dringend op zoek naar wat nieuwe vrijwilligers die de huidige medewerkers mee kunnen helpen bij het halen en wegbrengen van de cliënten, maar ook mee kunnen helpen bij de geboden activiteit van de ochtend of middag. U kunt hierbij denken aan activiteiten rondom wandelen, koken en zingen.

Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Bert Noorloos, telefonisch via 0416-698400 of per mail b.noorloos@maaswaarden.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl