SeniorWeb zoekt vrijwilligers met computerkennis

Foto: Pixabay
2 februari 2019, 08:29
Verlopen

ALTENA - SeniorWeb Land van Heusden en Altena wil iedereen die niet met de computer is grootgebracht de mogelijkheden van de computer/tablet en internet zelf laten ervaren. Er worden vrijwilligers gezocht om de cursussen die SeniorWeb geeft mogelijk te maken.

Als vrijwilliger bij SeniorWeb Land van Heusden en Altena doe je werk dat boeiend en vooral ook van grote maatschappelijke betekenis is. SeniorWeb geeft cursussen (8 weken à 2,5 uur ) en workshops (4 weken à 2,5 uur) op 6 locaties in het Land van Heusden en Altena. Er zijn maximaal 4 cursisten in een groep. Het cursusseizoen loopt van september tot eind april.

Hij jij genoeg ervaring met de computer, kan je rustig kennis over brengen, heb je geduld en lijkt het je leuk om anderen iets te leren? Kijk voor meer informatie op www.seniorwebheusdenenaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl