Lammetjesdag op Basisschool Oudendijk

Foto: Pixabay
4 februari 2019, 18:34
Verlopen

OUDENDIJK - Op woensdag 13 februari houdt Basisschool Oudendijk van 10.00 tot 12.00 uur weer de jaarlijkse Lammetjesdag. Op deze open dag zijn peuters en oudere kinderen van harte welkom met hun ouders op school.

Dit jaar valt er weer in alle klassen iets te beleven en is er een leuk parcours gemaakt voor de bezoekende kinderen en ouders. Ook zijn de lokale BSO’s aanwezig voor alle vragen over naschoolse opvang. De naam zegt het al, op de Lammetjesdag kunnen de kinderen in ieder geval échte lammetjes verwachten, maar er is meer. In ieder lokaal laten de kinderen zien waar deze school goed in is. In groep 3/4 springen ze letterlijk de tafelsommen en gebruiken hierbij dus meer dan alleen hun hoofd. In groep 5/6 gaan ze creatief aan de slag met armbandjes en leren ze programmeren. Groep 7/8 toont wat de maatklas voor meer- en hoogbegaafden nu daadwerkelijk inhoudt. Ook kunnen de kinderen er balletjes vilten.

Natuurlijk zijn ook de vertrouwde hoeken bij de kleuters aanwezig om te spelen, denk aan de poppenhoek, de bouwhoek, maar ook de computerhoek. Er wordt voorgelezen, geknutseld en natuurlijk zijn er ook spelletjes. Om 11.40 uur is er een muzikale afsluiting waar alle kinderen samen het Oudendijkse schoollied zingen. Benieuwd naar deze school? Kom een kijkje nemen op de open dag voor jong en oud, schuif aan en doe mee. Belangstellenden zijn iedere andere schooldag ook gewoon welkom om te komen kijken. Meer informatie via www.bsoudendijk.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl