Ook Gouden Spiker bokaal voor Kunst en Vriendschap

Foto: Brassband Kunst en Vriendschap
15 april 2019, 19:15
Verlopen

MEEUWEN/URETERP - Afgelopen zaterdag deed ook Brassband Kunst en Vriendschap uit Meeuwen mee aan het Gouden Spiker Festival in Ureterp. Tijdens dit festival streden brassbands uit het hele land om de Gouden Spiker Bokaal die de winnaar kreeg voor het beste totale optreden.

Het optreden ging goed. De muzikanten en dirigent waren na afloop erg tevreden. De jury was het hiermee eens, want Kunst en Vriendschap kreeg de tweede prijs voor de uitvoering van het verplichte werk Partita en werd ook nog eens de grote winnaar van de 3e divisie door de Gouden Spiker Bokaal te winnen voor hun totale optreden.

Een prachtig resultaat dus voor de brassband uit Meeuwen. In Friesland weten ze in ieder geval dat er goede muziek in de gemeente Altena gemaakt wordt, want eerder op de dag viel het jeugdorkest van AFC uit Andel ook al in de prijzen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl