Tijdelijke snelheidsverlaging A27 richting Breda bij Hank

Foto: Rik Verhagen
4 mei 2019, 08:23
Verlopen

HANK - Vanwege werkzaamheden bij het tankstation langs de A27 ter hoogte van Hank in de richting van Breda, is er tot 23 mei een tijdelijke snelheidsverlaging van kracht.

Het tankstation is geheel afgesloten voor verkeer. De afrit is met pionnen dichtgezet. Omdat het tankstation een druk bezochte locatie is, heeft Rijkswaterstaat besloten de maximum snelheid ter hoogte van het station te verlagen naar 90 km/u.

Het eerstvolgende tankstation langs de A27 is 18 kilometer verder. Het alternatief is door direct na de afzetting afrit Hank te nemen waarna onderaan de afrit het dichtstbijzijnde station te vinden is.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl