Word jij de nieuwe Vivianne Miedema?

Foto: Archief
5 mei 2019, 10:13
Verlopen

ANDEL - Ben jij sportief en heb je altijd al willen voetballen bij een leuk team? Kom dan eens langs bij voetbalvereniging Sparta’30 in Andel voor een vrijblijvende training op dinsdag/donderdag vanaf 20.00 uur.

De dames spelen de wedstrijden op zaterdag in de 5e klasse. Winnen wil het team altijd, maar maken ook graag plezier met elkaar. Op dit moment staat het team 2e in de competitie en maken ze nog kans op het kampioenschap.

Het mooie weer komt eraan, dus een goede reden om een keertje mee te komen trainen. Stuur even een berichtje via www.facebook.com/Sparta30vrouwen1 als je interesse hebt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl