Rennen voor Roparun met rondje Almkerk

Foto: Roparun.nl
7 mei 2019, 19:37
Verlopen

ALMKERK - Dit jaar is Almkerk onderdeel van het Altena Road circuit op zaterdag 25 mei. De organisatie van het hardloopevenement is in handen van Roparun Team Almkerk in samenwerking met Altena Road Runners.

Rondje Almkerk is één van de activiteiten die Roparun Team Almkerk organiseert om zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Het geld van de Roparun gaat naar diverse initiatieven voor mensen die kanker hebben. Motto van de Roparun: ‘Leven toevoegen aan de dagen, daar waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’. Met je deelname aan Rondje Almkerk steun je dus een prachtig doel.

De inschrijving is reeds gestart via www.inschrijven.nl. Uitgebreide informatie is te vinden op de Facebookpagina van Team Almkerk. De locatie is Het Verlaat in Almkerk. Het programma omvat om 12.30 uur de jeugd t/m 15 jaar met diverse categorieën en afstanden en om 14.00 uur is de start van de 5 en 10 kilometer.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl