Openstelling van Fort Giessen op zaterdag 25 mei

Foto: Forten.nl
20 mei 2019, 12:47
Verlopen

GIESSEN - Fort Giessen is gedurende de zomermaanden op de laatste zaterdagen van de maand opengesteld voor bezoekers. Het prachtig gerestaureerde Fort opent haar poorten op zaterdag 25 mei van 12.00 tot 16.00 uur.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Er zijn schitterende exposities over de geschiedenis van het Fort en onze streek tijdens Wereldoorlog I en over de natuur van het mooie Altena. Ook kunt u in diverse films de restauratie van het fort en de rol van de forten van Altena in de Nieuwe Hollandse Waterlinie bekijken. Verder kunt u wandelen over het Fort, genieten van de voorjaarsflora of met een trekpontje de fortgracht oversteken naar het educatie-park over WOI.

U bent van harte welkom op Fort Giessen aan de Giessensesteeg in Giessen van 12.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl