VV Sleeuwijk pakt de titel in de derde klasse D

Foto: Twitterpagina VV Sleeuwijk 1
27 mei 2019, 14:11
Verlopen

SLEEUWIJK - Derdeklasser Sleeuwijk heeft op de slotdag de titel gepakt in de derde klasse D. De ploeg van Pieter Tuns won zaterdagmiddag op eigen veld met 4-1 van Sparta’30 en dat bleek genoeg voor de titel.

Sleeuwijk was het gehele seizoen de topfavoriet voor het kampioenschap, maar maakte het zich na de winterstop moeilijker dan nodig. Twee speelrondes voor het einde maakten er nog vier ploegen kans op de titel. Sleeuwijk won eerder van SC Everstein en zag daardoor een concurrent afhaken.

De Bruijne maakte zaterdagmiddag aan alle onzekerheid een einde door de 3-1 te scoren. Verwoerdt maakte in de blessuretijd ook nog de 4-1. Daardoor keert Sleeuwijk voor het eerst sinds het seizoen 2010-2011 terug in de tweede klasse.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl