Food Truck Festival For ONE

Foto: Pixabay
14 juni 2019, 16:54
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Projectgroep ONE organiseert op 22 juni een Food Truck Festival op het Marktplein in Wijk en Aalburg.

Het doel van Projectgroep ONE (Omzien Naar Elkaar) is verbinding zoeken met en tussen buurtgenoten. Dit doen zij middels verschillende activiteiten, waarbij ‘kwetsbare’ doelgroepen zich gezien mogen weten. Zo laat het aanstaande Foodtruck Festival zien dat dit van, voor en met elkaar is.

Van 16.00 tot 21.00 uur staan er diverse eetgelegenheden in sfeervolle foodtrucks waar je eten kan kopen. Tevens kan er genoten worden van muziek van The Bowery en diverse bands uit de regio als Bricks, One Desire en Brand New. Ook is er een leuk kinderhoekje en wordt er gezorgd voor schitterende deco. Voor meer informatie bezoek je de Facebook pagina via https://www.facebook.com/ProjectgroepOne/.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl