Zomerse ontmoeting in Hankse Vogelbuurt

Foto: Freeimages.com
17 juni 2019, 15:42
Verlopen

HANK - Zaterdag 22 juni zal in navolging op vorig jaar weer een barbecue worden georganiseerd in American Style op het veld naast de speeltuin aan de Zwaanstraat te Hank.

Van 16.00 tot 23.00 uur is men van harte welkom deel te nemen aan deze barbecue. Het doel is voornamelijk het gevoel van saamhorigheid te vergroten. Vorig jaar was een serie branden aanleiding tot de bijeenkomst. Het zal vooral ook een culturele beleving gaan worden.

Vorig jaar misten er een aantal bewoners, namelijk diegene met een vluchtelingenstatus. Zij zijn voor dit jaar persoonlijk uitgenodigd. Alle bewoners zijn enthousiast over dit initiatief. Voor meer informatie of aanmelden neemt u contact op met Ton Damen via het e-mail adres: tonydamen@live.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl