Dirigenten Activo-band dragen stokje over aan Maria Rikkers

Foto: Activo Band
2 juli 2019, 12:35
Verlopen

ALTENA - Zaterdag 29 juni was de laatste repetitie van het seizoen van de Activo-Band. Tijdens deze repetitie is afscheid genomen van de dirigenten Jos Bataille en Arie Verheij.

Beide dirigenten werden in het zonnetje gezet. Adri van Breugel vertelde hoe deze muziekgroep is ontstaan, met een klein aantal muzikanten en hoe het is uitgegroeid tot wat het nu is: Een band die in het Land van Heusden en Altena, maar ook daar buiten bekend is. Jos heeft aan de wieg gestaan van de Activo-Band en is 31 jaar betrokken geweest bij de band. In 2008 heeft Jos, o.a. voor zijn grote inzet bij Stichting Sport en Spel, een koninklijke onderscheiding mogen ontvangen. Arie heeft de band 6 jaar ondersteund.

De deelnemers hebben eveneens een bijdrage aan deze middag geleverd in de vorm van een zelf geschreven gedicht. Ook cadeaus en bloemen ontbraken niet. Voor de genodigden was er de mogelijkheid om kennis te maken met Maria Rikkers, die na de zomervakantie het stokje overneemt, van Jos en Arie. Wilt u meer weten over de Activo-Band kijk dan op de site www.stichtingsportenspel.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl