Drugs in woning gevonden, één man aangehouden

Foto: Archief
18 oktober 2019, 13:56
Verlopen

GIESSEN - Na een tip is de politie donderdag 19 oktober een woning binnengevallen aan den Burcht in Giessen. Drugs en andere druggerelateerde spullen zijn in beslag genomen. Een verdachte is aangehouden.

De inval door de politie vond plaats om 13.15 uur. Er was informatie binnengekomen dat er mogelijk drugs in de woning zou liggen. De bewoner verleende zijn medewerking. Er lagen verschillende soorten drugs in de woning: enkele kilo’s brokken, kilo’s pillen en tientallen liters vloeistof. Verder nog andere spullen die gebruikt worden bij het verhandelen van drugs zoals zakjes, doosjes en ander verpakkingsmateriaal. Al het materiaal is in beslag genomen.

De aangehouden verdachte had meer dan duizend euro aan contanten op zak die in beslag genomen zijn. Ook de auto van de verdachte is door de politie meegenomen. Het onderzoek is in volle gang, de exacte hoeveelheden drugs moet nog berekend worden. De woning zal op last van burgemeester Fränzel voor 3 maanden worden gesloten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl