CFM/Transito kansloos onderuit tegen koploper BE’79

26 oktober 2019, 06:12
Verlopen

WERKENDAM - CFM/Transito ging vrijdagavond op bezoek bij koploper BE'79. In een slechte wedstrijd van Werkendamse kant ging CFM/Transito kansloos onderuit.

In de eerste helft was het enkel BE’79 dat tot kansen kwam. Het geluk van CFM/Transito was dat de thuisploeg hier niet optimaal van profiteerde. Bij een 1-0 stand kreeg BE’79 tweemaal een tien-metertrap, maar zag deze allebei tegen de muur achter het doel belanden. Met nog een aantal minuten op de klok was het voor CFM/Transito overleven tot de rust, om daar heel anders ten toneel te kunnen komen.

De tweede helft leek CFM/Transito scherper te beginnen, maar verder dan twee kleine kansjes kwamen de Werkendammers niet. Daarna nam BE’79 het spel weer over en kwam halverwege de tweede helft dankzij twee doelpunten op een 3-0 voorsprong. Nadat doelman Rob de Groot zijn tweede gele kaart pakte en moest vertrekken was het laatste sprankje hoop bij de Werkendammers verdwenen en liep de thuisploeg uit naar een 6-0 overwinning. De volgende wedstrijd van CFM/Transito is 1 november 2019. In Sporthal De Crosser ontvangen de Werkendammers dan om 20.00 uur ZVS/Bodemflex.

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.