Verlies voor CFM/Transito tegen promovendus

Foto: Archief
2 november 2019, 06:16
Verlopen

WERKENDAM - CFM/Transito had vrijdagavond wat goed te maken na het verlies tegen BE'79. In de eigen Crosser moest het tegen promovendus ZVS/Bodemflex gebeuren.

De eerste helft begon niet hoopgevend voor de Werkendammers. Al na drie minuten stond er een 0-2 achterstand op het scorebord. Het spel van CFM/Transito werd daarna echter steeds beter, wat resulteerde in de 1-2 van Gerard van den Adel. Dankzij een mooie goal van Martijn Lommers gingen de Werkendammers met 2-2 de rust in.

In de tweede helft was het weer een snelle voorsprong voor ZVS/Bodemflex, waardoor CFM/Transito weer achter de feiten aanliep. Toen Corné van Rosmalen rood kreeg leek de wedstrijd gespeeld, maar met een man minder zorgde Maxim Kivaka voor de 3-3. Niet veel later was het Gerard van den Adel die de Werkendammers voor het eerst op voorsprong zette. Lang kon hier echter niet van worden genoten, aangezien ZVS/Bodemflex met twee treffers in de slotfase alsnog met de overwinning naar huis ging.

Komende vrijdag speelt CFM/Transito weer een uitwedstrijd. In Lichtenvoorde is LZV/Kuypers H en W om 21.00 uur de tegenstander.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl