Cross Country wedstrijd is afsluiter van het golfseizoen op Almkreek

Foto: Almkreek
6 november 2019, 20:11
Verlopen

ALMKERK - Op 2 november werd op Golfpark Almkreek de Cross Country wedstrijd gespeeld.

De 120 enthousiaste deelnemers speelden een wedstrijd kris-kras door de baan: de bal slaan in richtingen die je normaal gesproken niet mag of gewend bent te doen. Dit kan op sommige momenten tot grote hilariteit leiden. De dag werd afgesloten met een Hollands stampottenbuffet. Een prachtige afsluiting van een geweldig gezellig jaar. Golfpark Almkreek feliciteert alle winnaars.

Winst op 1 was er voor Peter en Bernadette van Pelt, Otto en Linda Vroegh. Op 2 ging deze naar Toon en Wil van de Westen, Bob Koninkx en Pauline Grethe. Op 3 sloten Trevor Edwards, Rien van Anrooij, Sanne van der Laan en Ries Boevé af. De ‘neary’ bij de heren was voor Willem dan Dijken, bij de dames is geen ‘neary’ gevallen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl