De Pepernotenfabriek in Woudrichem is geopend

Foto: Altena TV
28 november 2019, 15:14
Verlopen

WOUDRICHEM - Nadat Sinterklaas eerder voet aan wal zette in de historische haven van Woudrichem opende de Pepernotenfabriek in de Werf de deuren.

Meer dan 150 kinderen bezochten de Pepernotenfabriek, een initiatief van Kinderopvang Buitengewoon en Bibliotheek Cultuurpunt Altena. De kinderen kregen de uitdaging om eerst alle letters uit het Grote Boek van Sinterklaas weer terug te vinden. Speurend en zoekend door de bibliotheek vonden de kinderen hun naam op het stempelformulier en kregen daarmee toegang tot de échte Pepernotenfabriek.

Enige hulp was ook nodig bij de aankomende verbouwing, Kinderopvang Buitengewoon zal zich definitief vestigen in de Werf en er moest dus geklust worden. Na een mooi verhaal verteld door Sinterklaas zelf keerde de kinderen huiswaarts met een heerlijke zak pepernoten, zelf gebakken in de Pepernotenfabriek.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl