Niet de wedstrijd van ZVDO

3 december 2019, 07:13

ANDEL - Nayade Classic lag afgelopen zaterdagavond te wachten op de heren uit Andel. Vorig seizoen was de ploeg uit Eindhoven een ploeg met twee gezichten. De uitwedstrijd was erg fysiek en werd ruim verloren. De thuiswedstrijd werd echter dik gewonnen.

De eerste helft ging niet zoals ZVDO had gehoopt. ZVDO had de pech dat een speler van Nayade Classic de juiste vorm te pakken had en mede daardoor wist Nayade Classic uit te lopen naar een 6-0 voorsprong. ZVDO had op bepaalde momenten niet het geluk aan hun zijde, maar moest toch echt de meerdere erkennen in Nayade Classic. Met deze stand op het scorebord ging het signaal voor de rust.

Nadat Nayade Classic de 7-0 had gemaakt, wist ook ZVDO hun eerste doelpunt van de avond maken. Het werd vanaf de rust een wedstrijd die meer in evenwicht was. Nadat de eerste 2 perioden werden afgesloten in een stand van 6-0, werden de derde en vierde periode met een stand van 4-4 afgesloten. De eindstand werd hierdoor 10-4. Het was duidelijk niet de wedstrijd van ZVDO, maar ondanks dat nemen ze toch positieve zaken mee naar de wedstrijd op 07-12. Dan zal ZVDO thuis spelen tegen het lager geplaatste Waterproof uit Maastricht.