‘Sterren gezocht’ in het kasteel van Dussen

Foto: Kasteel Dussen
3 december 2019, 07:21
Verlopen

DUSSEN - Op zondag 15 december speelt Theater Relacts vanaf 14.00 uur 'Sterren gezocht' in kasteel Dussen.

Het is een afwisselende familievoorstelling met humoristisch poppenspel, bijzondere instrumenten en warme theaterliedjes. Een kerstverhaal in de vorm van muzikaal meespeeltheater, met de onmisbare inbreng van jong publiek. In dit wonderlijke kerstavontuur wordt kennis gemaakt met twee schapen die in de Wonderwolk wonen. Eén wollig schaap loopt weg omdat ie niet op het kerstfeest durft te komen. Het andere stoere schaap probeert in z’n uppie de show te stelen. Als het avontuur compleet in het honderd lijkt te lopen, komt iedereen uit het publiek als stralende sterren in actie en belandt de bezoeker bij een stal die een eeuwenoud wonder herbergt.

De voorstelling duurt ongeveer 50 minuten. Na afloop is het nagenieten op de sfeervolle binnenplaats van het kasteel, met een warm of koud drankje en iets lekkers erbij zonder extra betaling. De entree is € 6,-. Bij voorkeur kunt u reserveren en betalen via www.kasteel-dussen.nl of via de reserveringslijn 06-22150247.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl