Foto- en filmpresentatie Oud Woerkum

Foto: Oud Woerkum
8 december 2019, 15:34
Verlopen

WOUDRICHEM - Op zondagmiddag 29 december 2019 organiseren Aart en Anja de Joode, verzamelaars van Oud Woerkum, in samenwerking met Kim en Karin Hak van het Rondeel in Woudrichem een fotopresentatie over het verleden van deze historische stad met als thema 'Oud Woerkum voor 1970'.

Al jaren verzamelen Aart en Anja foto’s van hun stadje en tonen deze op hun website www.oudwoerkum.nl. Via deze website en social media komen aanvullingen zoals namen en verhalen binnen die toegevoegd worden op de website. Tijdens de fotopresentatie op een groot scherm tonen zij oude foto’s en worden de verhalen verteld die de afgelopen jaren zijn binnengekomen. Voor veel bezoekers uit het gehele land is deze middag een reünie van families, maar ook een feest van herkenning. Belevenissen en verhalen uit hun jeugd roepen herinneringen of namen op die een aanvulling zijn op de verzameling. Ook worden er twee oude films uit de jaren ’50 getoond. Met deze middag hopen Aart en Anja deze verzameling uit te kunnen breiden met leuke oude foto’s uit familie albums die de bezoekers weer terug kunnen kijken op de website, aangevuld met de verhalen en namen. Heeft u nog mooie oude (familie-) foto’s in uw bezit die zij mogen gebruiken? Dan horen zij dat graag. Het origineel krijgt u binnen een week terug.

De presentatie ‘Oud Woerkum’ begint om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De zaal gaat om 13.15 uur open. De toegang tot deze middag is gratis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl